Achtergrond

“We hebben een passie voor het reilen en zeilen van verhuurd vastgoed. Het is een fijne taak om kleine huiseigenaren veel lasten uit handen te nemen. We zagen hoe de markt hier niet op insprong. Daarom is Tolsma Vastgoed Beheer opgericht in 2013. Wij vinden dat vastgoedeigenaren met 1 of 2 woningen ook beroep moeten kunnen doen op een betrouwbare en ervaren beheerder. Vanwege onze expertise en het persoonlijk beheer, is er voor de klant en voor de huurder 1 vast ervaren aanspreekpunt. Dit is vrij uniek. In vele beheerkantoren hebben klanten en huurders te maken met wisselende aanspreekpunten. Mijn idee is dat 1 ervaren aanspreekpunt het meeste voor de klant kan betekenen, omdat het overzicht bij één persoon ligt. Wel zo handig; uw vastgoed in twee vertrouwde handen, in plaats van in twintigtal handen. Daarom Tolsma Vastgoed Beheer. “

 – Johan Tolsma, eigenaar Tolsma Vastgoed Beheer te Amsterdam – 

Persoonlijk beheer

Woningbeheer van klanten met 1 of 2 woningen worden vaak afgewezen bij grotere vastgoedbedrijven. Daarom richt Johan Tolsma zich op het persoonlijke beheer en is Tolsma Vastgoed Beheer ontstaan.

Geen  massavastgoedbedrijf, maar Tolsma Vastgoed Beheer want;

Wij schakelen sneller tussen partijen

Wij geven persoonlijk advies

Wij hanteren één aanspreekpunt

Wij zijn 24/7 bereikbaar voor spoedklachten.

“Wij beheren uw vastgoed, u geniet van het leven.”

Een passende beheervorm voor uw vastgoed.

Wij ontzorgen, zodat u geen omkijken meer heeft naar uw objecten. Wat past bij u? Wat heeft u nu nodig? Een beheervorm op maat begint bij een offerte op maat.